1. november 2016

Siste nytt

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

OBS: Vi bruker hovedsaklig Facebook til formidling av løpande oppdateringar/info. Så følg med på www.facebook.com/Orstafjellmaraton for å halde deg oppdatert.

Korona informasjon: Ørsta Fjellmaraton kjem til å bli arrangert! 😊🏃🏼‍♀️🏃‍♂️ Myndigheitene har åpna opp for idrettsarrangement med inntil 200 deltakarar. Vi tar smittevern på alvor og vil følge dei råd og retningslinjer som gjeld, det skal være trygt å delta på vårt arrangement. Meir info om dette kjem. Dersom korona situasjonen blir forverra og myndigheitene på nytt stenger ned, så vil fjellmaratonen bli arrangert som «Strava løp».

Vi må sette ei maksgrense på 180 deltakarar. Det har kome mange påmeldingar den siste tida, og det er vi glade for! 👏👏 Men både myndigheiter og praktiske omstende krev at vi begrensar antall deltakarar. Skal du vere sikra plass er det derfor lurt å melde seg på NO. Enten du vil springe kort løype (7,4km), halvmaraton eller full maratondistanse. Meld dykk på no 🏃‍♀️🏃‍♂️ før det blir fullt 🙂

Vi følger dei smittevern retningslinjer som gjeld. Korona situasjonen ser i dag bra ut med tanke på vårt løp, men det kan skje at landet på nytt blir nedstengt, eller at ei forverring gjer at retningslinjer for smittevern blir stramma inn. Om vi kjem i ein slik situasjon at vi ikkje kan, eller får lov, til å arrangere løpet slik vi ynskjer, så vil Ørsta Fjellmaraton 2020 gå som eit «Strava-løp». Då gjennomfører alle på eiga hand når dei vil, mellom 19. og 28. juni, og registrerar tid på trenings-appen Strava. Meir info kjem om det blir aktuelt. I eit slikt scenario vil vi merke løypa like godt som vanlig, med skilt og raudmaling osv. Det skal være like enkelt å finne veien som det ville vore på eit ordinært løp. Og det blir sjølvsagt mykje heider og ære til vinnarane i dei forskjellige klassene 🏆

Ørsta fjellmaraton er Norges klart rimeligaste halv- og heilmaraton, det er idealisme og ikkje profitt som driv oss. Så ved eit Strava løp blir ikkje startkontigent refundert (150 kr) då disse pengane går til drifta av løpet, og for at vi skal kunne fortsette å arrangere også dei komande åra. Dette er altså berre dersom korona situasjonen hindrar oss.

Sjå siste nytt på facebook sida vår: